Upplevelser i Kroatien

Kroatien är ett resmål du kan komma tillbaka till igen och igen. Det finns så mycket att se och uppleva och det sinar aldrig. Naturen, maten, kulturen och dessutom många sevärdheter. Kroatien är helt enkelt oslagbart.

Tips på upplevelser

Något för Game of Thrones fans är turen du kan ta i Dubrovnik där vissa delar av serien är inspelade. Du får chansen att leka med svärd och annan rekvisita från Red Keep till exempel. Kroatien har så många vackra gamla byggnader att det inte är förvånande att producenterna valde att spela in här.

En annan upplevelse är att se den blå grottan som ligger på kusten i närheten av Hvar. Det är ett fenomen utan dess like med det blå ljuset som magiskt lyser upp grottan. Dessutom kan du passa på att besöka Hvar och Komiza som båda är vackra kuststäder.

Gör dig redo för resan

Kroatien har framför allt otroligt vackra stränder och om du reser dit så är chansen stor att det blir en del tid på stränderna. Då tycker vi att du bör köpa hem ett par nya, snygga solglasögon till resan. Köp ett par nya och börja packa.

Upplevelserna i Kroatien är varierade så se till att packa med det i åtanke.

(Next Post) »


© 2022: Att resa | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress