Skottland

Om man inte direkt är ute efter sol/bad eller shopping under sin semester utan hellre vill uppleva fantastisk natur, mängder av sevärdheter eller kanske ett parti golf är Skottland verkligen att rekommendera.

Skottland har på senare tid klättrat upp på resandets favoritlista. Det går idag många resor till Skottland som är paketresor vilket är något vi kan rekommendera. Det finns så mycket vackert att uppleva i Skottland och får man med sig en egen guide kommer man att få uppleva de största sevärdheterna. Senare kan man återkomma för att närmare utforska det vackra landet i Storbritannien. Vårt tips idag är att boka resa till Skottland med Reseshopen.

De paketresor som erbjuds av Reseshopen innefattar de allra viktigaste sevärdheterna i Skottland samtidigt som man får tid över också för ”egentid” med lite shopping eller kanske ett parti golf. Golf är något som man verkligen skall ägna sig åt i Skottland om man är förtjust i sporten. Här finns några av världens allra vackraste golfbanor. Kända golfbanor i Skottland är

I de centrala delarna: Gleneagles King’s course
I de norra delarna: Royal Dornoch
I de västra delarna: Kilmarnock Barassie och Glasgow Gailes

nessMan kan inte åka till Skottland utan att besöka ett Whiskydestilleri. Reseshopen ser till att du får besöka Famous Grouse. Här får man se hur det går till att tillverka riktigt fin Whisky. Naturligtvis kommer du också att få spana efter det vackra Sjöodjuret i Loch Ness och besöka det vackra slottet Stirling Castle.

Det finns många små och otroligt vackra byar i Skottland och en av dem är Killikrankie som ligger vid floden River Garry. Under resan genom Skottland med Reseshopens guider kommer du att besöka denna och många andra vackra små byar.

 

« (Previous Post)
(Next Post) »


© 2022: Att resa | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress