Resa till England

Är du i tankarna att vilja besöka England? Det är ett fantastiskt land på många sätt, idag går vi igenom varför du bör besöka England och lite olika typer av resor.

Drömmer du om att besöka den där mysiga puben på kvällskvisten efter att ha promenerat ute i en storslagen natur eller efter en hel dag av shopping i London, då är England ett resmål för dig. Men kanske du skulle vilja kombinera att röra på dig samtidigt som du åker iväg? Varför inte åka på en golfresa till England? Mer information om det hittar du här . Att resa till England är inte det billigaste men inte det dyraste heller, i många städer går det att hitta rätt billigt boende.

Boende

På många sätt är det bra att boka via en resebyrå då du får allt inkluderat, men är du lite mer resvan går det perfekt att försöka hitta flyg och boende själv. Idag finns det också flera bra sajter där du kan hitta det mest prisvärda alternativet. Men tänk gärna efter innan du bokar din resa, vad är viktigt för dig? Kommer du vara ute hela dagarna och kanske inte spendera så mycket tid på rummet spelar boendet kanske mindre roll. Vill du ha lite mer lyx när du ändå är på semester kanske du bör välja att lägga lite mer på boendet. Det går att hitta alltifrån mysiga bed & breakfasts till lyxiga hotellsviter.

Platser och sevärdheter

Det kanske mest klassiska är att åka till London och visst finns det mycket att se där. Populära sevärdheter i London är Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey och Hyde Park. Reser du med familj kan vi rekommendera ett besök till det välkända Warner Bros Studios. Det är en makalös sevärdhet för alla som har läst och sett Harry Potter filmerna.

Vill du uppleva fantastisk arkitektur och romerska bad kan du åka till Bath som ligger i sydvästra England. Oxford är en stad som du når med tåg cirka en timma från London och är en myllrande universitetsstad. Är du intresserad av natur och vandring finns Lake District i nordvästra England som har en storslagen natur.

När ska man åka?

De bästa månaderna att åka till England är maj till och med september där de varmaste månaderna är juli och augusti. I januari är det kallast och man kan vänta en hel del regn då, men man får vara beredd på det övriga månader också. Att välja när du ska resa beror lite på vad du vill göra och om du vill att det ska vara ett varmt klimat, annars kan du med fördel åka i mars eller april också.


© 2022: Att resa | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress