Förbered egen underhållning för flygresan

Själva flygresan är sällan det bästa av att ge sig ut i världen, men det är något vi helt enkelt behöver acceptera. Långa flygresor kan snabbt bli ganska tråkiga och vi behöver underhålla oss på ett eller annat sätt. Medan flygplanet kan ha inbyggda underhållningssystem där man kan se film och serier är det ofta klokt att förbereda sin egen underhållning också.

Läsa en bok

Alla som gillar att läsa kan ta tillfället i akt och ta med sig en bok. Om det inte finns en i bokhyllan man inte läst ännu kan man alltid se om det inte finns en bokhandel på flygplatsen där man kan köpa en billig pocket som låter intressant. Det finns ju även ljudböcker om man så önskar.

Spela ett spel

Spel är en väldigt vanlig hobby idag och medan många kräver att man sitter hemma vid tv:n eller datorn finns det en uppsjö att spel man kan spela handhållet. Till att börja med finns det gott om spel till mobilen, allt från pusselspel till klassiska kortspel. Men det finns även portabla konsoler med stora spelbibliotek. Äger man exempelvis en Nintendo Switch är den ett utmärkt val för flygresan.

Se film och serier

Som sagt kan man ju också titta på film och serier om flyget har ett inbyggd underhållningssystem. Men om detta inte är fallet eller om man vill se på något specifikt och inte vill chansa att det finns tillgängligt kan man alltid förbereda det själv hemma med hjälp av en surfplatta eller laptop.

(Next Post) »


© 2022: Att resa | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress