Exotiskt resmål

Har du tröttnat på norra Europa? Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike och Storbrittanien. Har man varit där en gång har man sett allt.

För dig som letar efter en resa som är spännande, tar dig till en kultur som inte är lik din egen, erbjuder dig mat som du inte smakat, lämnar dig med minnen från upplevelser som får dig att pirra i magen, så bör du åka till Costa Rica.

Costa Rica är ett land i Sydamerika där man talar spanska. Huvudstaden i landet är San José. Väl på plats kan du välja vad du vill göra – men ett populärt resmål i landet är nationalparken Toruguero. I nationalparken finns det en stor regnskog där det finns mycket att se. Krokodiler, kajmaner, apor, ormar och vackra fåglar. Det är en frodig skog med ett varierat djurliv.

Klurig väg dit

Att ta sig dit kan dock vara svårt. Det är inte dit du åker med ett charterplan för att ligga på stranden i en vecka. Företaget Swetours har  ett bra utbud av flera olika resor till nationalparken. Parken ligger endast ett par mil från huvudstaden San José och när du är framme kommer resan vara värd besväret. Titta efter recensioner och kommentarer från andra resenärer som har besökt området och du kommer förstå vad det innebär att vara i Costa Rica.

Så vad väntar du på egentligen. Börja leta fram information nu, så är du snart framme på en plats som kommer ge dig minnen för livet. Börja med denna artikel från Diva-portal.org kan du hitta mycket matnyttigt att läsa om landet och kulturen.

« (Previous Post)


© 2022: Att resa | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress