Europas populäraste resmål

Att resa inom Europa är självklart för oss Européer med tanke på att det ofta ligger alldeles utanför dörren om vi har nära till en flygplats. Så därför så ska vi här berätta lite kortfattat om våra favoritaktiviteter i två av Europas största turiststäder.

London

London är förmodligen Europas huvudstad sett till saker att göra – det går att göra nästan allt helt enkelt. När det kommer till nöjen så är London en helt exceptionell stad, om vi tar en titt på exempelvis GO Music Travels sida, en musikreseförsäljare där man visar en del av det nöjesutbud som finns i form av musikaler och konserter. Det är ett digert utbud och då ska man komma ihåg att detta bara är ett nätt skrapande på ytan.

Lägg därtill allt annat samt alla ”turistiga” platser att se, saker att göra och uppleva. London kan du besöka många gånger och uppleva nya saker varje gång.

Paris

Världens mest romantiska stad brukar man kalla Paris. En stad som gjord för choklad, vin, kex och ost och så vidare.  Att staden har en romantisk touch spelar förstås in på stämningen där, men det finns förstås så mycket mer. Vanliga turistmål som Eiffeltornet och Triumfbågen kan, och bör inte undvikas, men även platser som Montmartre och de myllrande handelsgatorna runtomkring är definitivt värda att strosa bort några timmar på med någon man tycker om.

Ett sista tips vad gäller Paris är att oavsett om man är gammal eller ung så är ett besök på Disneyland Paris ett minne för livet – och det även om man inte vågar sig på några otäcka åkattraktioner. Vill man uppleva glädje och ha glädje omkring sig så är detta den rätta platsen.

« (Previous Post)
(Next Post) »


© 2022: Att resa | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress